top of page
Dak en afvoer
Damadi heeft alles onder één dak

Dakopbouw

Er zijn verschillende manieren waarop een dakopbouw of verhoging van uw dak of autogarage kan worden uitgevoerd. Een van de meest bekende methoden is een dakkapel. Tegenwoordig kiezen veel huiseigenaren er vaker voor om een extra verdieping te laten bouwen. Een dakopbouw vergroot niet alleen uw woongenot, maar verhoogt ook de waarde van uw huis.

Bij ons kunt u tevens terecht voor dakschade, daklekkage of stormschade. Wij zorgen direct voor de benodigde reparaties om schade binnenshuis te voorkomen. Vaak hoeft een dak niet volledig te worden vervangen, maar repareren wij alleen wat echt nodig is. Op die manier houden we de kosten laag.

Dakreiniging

Aanslag op uw dak kan leiden tot versnelde slijtage. Ondanks dat uw dak uw woning beschermt tegen de weersomstandigheden, wordt het blootgesteld aan vuil en viezigheid. Na verloop van tijd kunnen er mos en algen op uw dakpannen groeien, wat resulteert in een onaantrekkelijke groene aanslag. Dit kan uiteindelijk leiden tot poreuze dakpannen die regenwater doorlaten.

We verwijderen eerst de aanslag met warm water en/of een biologisch reinigingsmiddel en impregneren vervolgens de dakpannen voor een langdurig schoon resultaat. Op deze manier wordt uw dak weer als nieuw en gaat het langer mee.

Indien u twijfels heeft over de staat van uw dak, overweeg dan een vrijblijvende inspectie. Dit kan vaak onverwachte kosten voorkomen.

GRATIS OFFERTE
GEEN VOORIJKOSTEN
GRATIS ADVIES
LANDELIJK DEKKEND

Wat onze klanten zeggen...

In één woord super! Danny onze hele zolder inclusief 2 dakkapellen afgetimmerd. Hier had ik specifieken wensen omtrent isolatie en afwerking. Daarnaast wilde ik zelf de electra, water en CV afmaken in een te plaatsen binnen muur door Damadi B.V. 

 

Alles is keurig verlopen, in perfect overleg. Danny houdt rekening met de wensen van de klant en staat open voor jou wensen. Geen probleem om zaken aan te horen en na overleg uit te voeren. Voelt bijna als samenwerking zonder dat ik wat heb hoeven doen.

 

Alles is keurig gedaan, muur plaatsen, dakkapellen en daken isoleren waaronder rockwool, miofol, regelwerk, gipsplaten plaatsen. Zonder vragen de zolder schoon opgeleverd en alles opgeruimd.

 

Geen moment spijt en meer dan tevreden. Wij zijn erg geholpen en kunnen Danny iedereen aanbevelen!!!

Viola, Rachmat en Alexandra

bottom of page