top of page
Dak en afvoer
Damadi heeft alles onder één dak

Dakopbouw

Een dakopbouw of een verhoging van uw dak of autogarage kan in veel verschillende manieren worden uitgevoerd. De meest bekende is toch wel een dakkapel. Veel huiseigenaren kiezen er tegenwoordig vaker voor een een extra verdieping te laten bouwen. Een dakopbouw verruimt niet alleen uw woning maar verhoogt daarnaast ook nog de waarde van uw huis.

Ook kunt u bij ons terecht voor dakschade, daklekkage of stormschade. Wij lossen dit direct voor u op en zo voorkomt u schade binnenshuis. In de meeste gevallen hoeft een dak niet in zijn geheel vervangen te worden maar repareren wij enkel wat echt nodig is. Wij houden de kosten laag.

Dakreiniging

Aanslag op uw dak zorgt voor versnelde slijtage. Terwijl uw dak uw woning beschermt tegen de weersomstandigheden krijgt het ook te maken met een hoop viezigheid. Na verloop van tijd groeit er mos en algen op uw pannen. Hierdoor gaan de dakpannen er lelijk uitzien doordat er een groene aanslag waarneembaar is. Dit heeft na verloop van tijd ook nog eens nadelige gevolgen. De wortels van deze mossen en algen dringen namelijk in de dakpannen door waardoor dakpannen poreus worden en uiteindelijk regenwater doorlaten.

Allereerst verwijderen de aanslag met warm water en/of met een biologisch reinigingsmiddel waarna wij de dakpannen ook nog eens impregneren voor een langdurig schoon resultaat . Uw dak wordt zo weer als nieuw én gaat langer mee.

 

Heeft u u wel eens twijfels over de staat van uw dak, denk dan eens aan een vrijblijvende inspectie. Dat voorkomt vaak hoge en onverwachte kosten.

GRATIS OFFERTE
GEEN VOORIJKOSTEN
GRATIS ADVIES
LANDELIJK DEKKEND

Wat onze klanten zeggen...

In één woord super! Danny onze hele zolder inclusief 2 dakkapellen afgetimmerd. Hier had ik specifieken wensen omtrent isolatie en afwerking. Daarnaast wilde ik zelf de electra, water en CV afmaken in een te plaatsen binnen muur door Damadi B.V. 

 

Alles is keurig verlopen, in perfect overleg. Danny houdt rekening met de wensen van de klant en staat open voor jou wensen. Geen probleem om zaken aan te horen en na overleg uit te voeren. Voelt bijna als samenwerking zonder dat ik wat heb hoeven doen.

 

Alles is keurig gedaan, muur plaatsen, dakkapellen en daken isoleren waaronder rockwool, miofol, regelwerk, gipsplaten plaatsen. Zonder vragen de zolder schoon opgeleverd en alles opgeruimd.

 

Geen moment spijt en meer dan tevreden. Wij zijn erg geholpen en kunnen Danny iedereen aanbevelen!!!

Viola, Rachmat en Alexandra

bottom of page