top of page
ramen en kozijnen2.jpg
Ramen, deuren en kozijnen altijd de beste kwaliteit

Een kozijn vormt het raamwerk, meestal van hout, metaal of kunststof, waarin een deur, raam of ander element wordt geplaatst. Bij Damadi adviseren wij u graag over ramen, deuren en kozijnen en welk type kozijn het beste bij uw behoeften past. Wij installeren uw kozijn volgens de laatste energiebesparende normen.

Naarmate uw huis ouder wordt, kunnen uw ramen, deuren en kozijnen gaan bewegen. Het is daarom belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw kozijnen, deuren en ramen om hun levensduur te verlengen. Onderhoud is vaak een eenvoudige ingreep die u echter al snel veel geld kan besparen. Aarzel niet om ons direct te bellen als u merkt dat er tocht binnenkomt.

GRATIS OFFERTE
GEEN VOORIJKOSTEN
GRATIS ADVIES
LANDELIJK DEKKEND

Wat onze klanten zeggen...

Danny en z’n collega hebben bij ons een zinken dakgoot vervangen, houtdelen vervangen en regenpijpen geplaatst. Je kunt echt merken dat danny een bulk aan ervaring heeft. Dat maakt dat je goede oplossingen krijgt en deskundig advies. Hij denkt echt mee over een passende oplossing waarbij ook het budget in beeld blijft. Daarnaast is alles keurig en binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. En ook niet onbelangrijk, soms kan een klus aan huis je leefsfeer wat beïnvloeden. Danny en z’n collega zijn hele prettige personen om om je heen te hebben. Kortom, alle reden om danny opnieuw uit te nodigen voor een volgende klus.

Danny en zijn collega's hebben mijn tuinschuurtje binnen een paar dagen omgetoverd tot kantoor. Ze hebben goed en snel gewerkt en het resultaat mag er echt zijn. Danny kwam altijd zijn afspraken na en ik voelde me goed geadviseerd. Een lekkage in het dak die pas tijdens de verbouwing zichtbaar werd, hebben ze na ruggespraak goed en prijsbewust opgelost. Voor de volgende klus is Danny dan ook zeker de eerste vakman die ik ga bellen.

bottom of page