top of page
Uw renovatie altijd binnen het gestelde budget.

Verbouwingen of renovaties aan een huis vergen vaak veel tijd. Wellicht denkt u er al geruime tijd over na, maar heeft u nog geen duidelijk beeld van wat er allemaal bij komt kijken en hoeveel tijd het in beslag neemt. Het opknappen van een oud huis of het volledig renoveren ervan is doorgaans een interne aangelegenheid.
 

Het opknappen van een oudere woning kan behoorlijk prijzig zijn. Echter, wij geloven dat een verbouwing niet per se een aanslag op uw budget hoeft te zijn. De kosten voor het renoveren van een huis variëren aanzienlijk.

Een grondige voorbereiding is essentieel, daarom brengen wij zorgvuldig uw wensen en ideeën in kaart en verstrekken wij een transparante kostenraming. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om zelf nog elementen toe te voegen of juist weg te laten. Misschien heeft u zelfs al een volledig uitgewerkt plan? Dan kunnen we direct aan de slag om dit verder te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat uw project altijd binnen het budget blijft.

GRATIS OFFERTE
GEEN VOORIJKOSTEN
GRATIS ADVIES
LANDELIJK DEKKEND

Wat onze klanten zeggen...

Danny en z’n collega hebben bij ons een zinken dakgoot vervangen, houtdelen vervangen en regenpijpen geplaatst. Je kunt echt merken dat danny een bulk aan ervaring heeft. Dat maakt dat je goede oplossingen krijgt en deskundig advies. Hij denkt echt mee over een passende oplossing waarbij ook het budget in beeld blijft. Daarnaast is alles keurig en binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. En ook niet onbelangrijk, soms kan een klus aan huis je leefsfeer wat beïnvloeden. Danny en z’n collega zijn hele prettige personen om om je heen te hebben. Kortom, alle reden om danny opnieuw uit te nodigen voor een volgende klus.

Danny en zijn collega's hebben mijn tuinschuurtje binnen een paar dagen omgetoverd tot kantoor. Ze hebben goed en snel gewerkt en het resultaat mag er echt zijn. Danny kwam altijd zijn afspraken na en ik voelde me goed geadviseerd. Een lekkage in het dak die pas tijdens de verbouwing zichtbaar werd, hebben ze na ruggespraak goed en prijsbewust opgelost. Voor de volgende klus is Danny dan ook zeker de eerste vakman die ik ga bellen.

bottom of page