top of page
Uw renovatie altijd binnen het gestelde budget.

Een huis verbouwen of renoveren is vaak een tijdrovende klus. Waarschijnlijk denkt u er al langer over na maar weet u niet precies wat er allemaal op u afkomt en hoeveel tijd het kost.  Een oud huis verbouwen of geheel laten opknappen is een klus die zich meestal inpandig afspeelt.

Het laten opknappen van een oudere woning is vaak niet goedkoop. Maar zoals wij we naar kijken hoeft een verbouwing  ook niet al te veel in de papieren te lopen. De gemiddelde prijzen van het renoveren van een huis variëren dan ook enorm.

Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom inventariseren wij uw wensen en ideeën zorgvuldig en leveren wij een transparante kostenraming op. Op deze manier kunt u zelf nog onderdelen toevoegen of juist schrappen. Misschien heeft u al een compleet uitgewerkt plan? Dan kunnen we ook direct aan de slag om dit verder uit te werken. Wij zorgen dat uw project altijd binnen het budget wordt gerealiseerd.

GRATIS OFFERTE
GEEN VOORIJKOSTEN
GRATIS ADVIES
LANDELIJK DEKKEND

Wat onze klanten zeggen...

Danny en z’n collega hebben bij ons een zinken dakgoot vervangen, houtdelen vervangen en regenpijpen geplaatst. Je kunt echt merken dat danny een bulk aan ervaring heeft. Dat maakt dat je goede oplossingen krijgt en deskundig advies. Hij denkt echt mee over een passende oplossing waarbij ook het budget in beeld blijft. Daarnaast is alles keurig en binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. En ook niet onbelangrijk, soms kan een klus aan huis je leefsfeer wat beïnvloeden. Danny en z’n collega zijn hele prettige personen om om je heen te hebben. Kortom, alle reden om danny opnieuw uit te nodigen voor een volgende klus.

Danny en zijn collega's hebben mijn tuinschuurtje binnen een paar dagen omgetoverd tot kantoor. Ze hebben goed en snel gewerkt en het resultaat mag er echt zijn. Danny kwam altijd zijn afspraken na en ik voelde me goed geadviseerd. Een lekkage in het dak die pas tijdens de verbouwing zichtbaar werd, hebben ze na ruggespraak goed en prijsbewust opgelost. Voor de volgende klus is Danny dan ook zeker de eerste vakman die ik ga bellen.

bottom of page